Catégorie

Nouilles

Les nouilles sont, bien sûr, méga-populaires dans le monde entier. Mais saviez-vous qu'il existe de nombreuses variétés différentes ? Vous y trouverez des nouilles de blé, des nouilles de riz (sans gluten), des nouilles Udon et des nouilles japonaises comme le Somen et le Ramen, ainsi que des nouilles hypocaloriques comme les nouilles Shirataki. Vous pouvez aller dans de nombreuses directions avec un plat de nouilles, des délicieux plats au wok aux soupes les plus savoureuses ou même aux salades.
Valider tout nouilles

Sous-catégories

Tout Nouilles

100 produits trouvés dans Nouilles
€2 85
€2 25
€2 39
€2 99
€5 49
€1 35
€3 45
€3 79
€4 59
€1 65
€2 05
€2 25
€5 85
€2 25
€1 79
€2 25
€2 25
€7 05
€2 79
€2 69

Wat zijn noedels?

Noedels zijn eetwaren welke gemaakt worden van ongerezen deeg en gekookt worden in water. De groep producten wordt ook wel deegwaar genoemd. Er zijn zowel verse als gedroogde noedels en deze zijn afhankelijk van de soort. Aziatische noedels wordt net als rijst veel gegeten en is tegenwoordig ook een populair ingrediënt in de Westerse keuken.

Hoe bereid je noedels?

Noedels kunnen op verschillende manieren worden gebruikt in allerlei verschillende maaltijden. Gekookte noedels kennen we ook wel als spaghetti bolognese. Voorzie deze van een heerlijke saus en je gerecht is klaar. Heb je nog noedels over van het diner van gisteravond? Gebruik ze dan als ingrediënt in een Oosterse salade. Daarnaast is het ook mogelijk om noedels te bakken, zo kennen wij het gerecht als bami goreng. Wil je liever een gerecht met frituur? Gekookte noedels kun je ook frituren waardoor je heerlijke mie krop krijgt. Zoals je ziet zijn ze multi inzetbaar en zijn ze goed voor elke dag van de week.

Noedels bestellen bij Asian Food Lovers

Voor Noedels ben je bij Asian Food Lovers aan het juiste adres! Als je vandaag nog voor 13.00 uur noedels besteld wordt deze de eerstvolgende werkdag nog geleverd! Wanneer je bestelling meer waard is dan €35,00, wordt je bestelling ook nog eens gratis verzonden!

Ben je van plan een uitgebreid Aziatische diner te bereiden? Dan hebben wij wellicht nog meer producten die je nodig zult hebben. Bekijk dan ook eens bijvoorbeeld ons assortiment instant noedelsoep  of Kokosproducten !

Heb je vragen of opmerkingen over de producten? Dan helpen we je graag verder. We delen graag informatie en mooie gerechten met je, dus neem eens contact met Asian Food Lovers, de online toko, en dan helpen wij je verder op weg in de wereld van Aziatische producten.