Catégorie

Produits a Base de Riz

Le riz sous forme de grains de riz est un produit de base pour de nombreux plats de riz. Mais il existe également de nombreux produits à base de riz ou de farine de riz qui sont également fantastiques ! Le papier de riz, par exemple, est un produit merveilleux et sans gluten qui peut être utilisé comme alternative aux rouleaux de printemps (de blé). L'huile de riz, obtenue par pression des grains de riz, et les tteokbokki (gâteaux de riz) sont des applications très différentes fabriquées à base de riz. Laissez-vous surprendre par les produits polyvalents fabriqués à partir du riz !
Valider tout produits a base de riz

Sous-catégories

Tout Produits a Base de Riz

27 produits trouvés dans Produits a Base de Riz
€3 25
€1 85
€2 95
€5 59
€5 85
€1 99
€2 15
€3 09
€3 09
€3 15
€3 05
€3 15
€3 09
€3 05
€3 99
€3 89
€3 05
€3 59

Rijstcakes

Rijstcakes zijn gemaakt van rijstmeel en zijn het beste te vergelijken met pasta! Qua vorm lijken ze meestal op "Penne", maar dan niet hol van binnen maar volledig massief van rijst. Rijstcakes zijn er echter ook in plakjes en verschillende andere vormen en maten. De naam cakes is afkomstig uit het Engels en kan voor Nederlanders wat verwarrend zijn. Wij denken toch vaak aan een plakje cake voor bij de koffie!
Je gebruikt deze rijstcakes vooral in de Koreaanse keuken en dan met name in de populaire gerechten Tteok-Bokki of Tteok-Ramen.
Rijstcakes hebben het grote voordeel dat ze glutenvrij zijn! Dus als je een glutenallergie hebt, zijn rijstcakes misschien wel een goede vervanger voor gewone pasta.

Herkomst

Bij Asian Food Lovers streven we ernaar om alleen de beste A-merken uit de Aziatische supermarkt naar Europa te halen. Zo beleef je je eigengemaakte Aziatische maaltijd op de meest authentiek mogelijke manier! Je proeft het échte Azië. Naast deze heerlijke Koreaanse rijstcakes vind je nog veel meer populaire Aziatische producten zoals bijvoorbeeld Instant Noedels & de lekkerste Aziatische sauzen!