Catégorie

Bonbons

Les sucreries asiatiques ne sont pas seulement délicieuses, elles sont aussi souvent très jolies. Les couleurs amusantes se mélangent aux saveurs sucrées, ou simplement épicées. Les bonbons au gingembre comme les bonbons à la gelée sont particulièrement populaires.
Valider tout bonbons

Tout Bonbons

31 produits trouvés dans Bonbons
€3 45
€7 19
€2 55
€4 15
€2 50
€16 19
€1 65
€1 35
€2 49
€2 49
SQWIGGLIES gummi worms

Nog In Te Delen

€1 15
€3 95
€1 85
€2 49
€2 49
€2 49
€1 19
€2 49
€2 49
€2 49
€2 49

Snoep

Voor het lekkerste Aziatische snoep bent u bij Asian Food lovers aan het juiste adres. In ons assortiment vind u de lekkerste snoepjes gemaakt van het lekkerste fruit. Zo zijn er snoepjes te vinden van verschillende soorten fruit. De vruchten worden hierbij zorgvuldig geselecteerd en gedroogd, waardoor u snoep heeft van de beste kwaliteit. Daarnaast zijn er nog veel meer verschillende snoepjes te vinden in ons assortiment. Met zoveel verschillende mogelijkheden voelt u zich als een kind in een snoepwinkel! Alle snacks in ons assortiment zijn ideaal als tussendoortje en veel van de snoepjes zijn nog eens erg gezond. Wilt u ook eens een lekker Aziatisch snoepje proberen? Bekijk dan snel ons assortiment

Verschillende soorten snoepjes

Er zijn veel verschillende tussendoortjes te vinden. Zo zijn er verschillende snoepjes die gemaakt worden van verschillende soorten fruit.

  • Mango
  • Ananas
  • Guave
  • Banaan

Naast snoep dat gemaakt is van fruit is er ook een ruim aanbod aan snoepjes gemaakt van andere producten, namelijk:

  • Gember
  • Rijst
  • Karamel
  • Koffie

Zoals u ziet zijn er veel mogelijkheden om een lekker Aziatisch tussendoortje te proberen. Bekijk het aanbod snel op onze website.

Snacks, kroepoek en koekjes

Veel mensen eten meerdere keren per dag een tussendoortje, alleen sommige mensen houden niet van snoep. Voor die mensen hebben wij een groot assortiment snacks. Op asianfoodlovers.nl vind u een ruim aanbod gelukskoekjes, kroepoek, rijstcrackers, zeewiersnacks en verschillende pinda’s & noten. Zoals u ziet is er veel keuze om het lekkerste tussendoortje te kiezen. Producten zoals kroepoek en gelukskoekjes zijn ideale toevoeging bij uw gerecht. Het wordt voornamelijk gegeten als bijgerecht of als tussendoortje.

Asian Food Lovers

Wij bij Asian Food Lovers hebben een passie voor Aziatisch eten. Op onze website kunt u dan ook alles vinden wat u nodig heeft om de lekkerste Aziatische gerechten te maken. Wanneer u voor 13:00 uur besteld heeft u de producten de volgende dag al binnen en wanneer uw order meer dan 35 euro bedraagt, wordt de bestelling gratis naar u verzonden.