• Frozen Items

Caution: this category contains frozen items which can only be shipped within The Netherlands, Germany and Belgium. Please make sure your delivery country is in one of these countries. Our frozen items are shipped with dryice. In addition to the shipment costs we have to charge a onetime fee of €5,95 for the frozen items.

Set Descending Direction
1 - 60 of 140
Set Descending Direction
1 - 60 of 140

Aziatische diepvriesproducten

Bij Asian Food Lovers hebben we nu ook diepvriesproducten in het assortiment! Denk hierbij aan Loempia's, Aziatische groenten zoals Edamame, Loempia- en wontonvellen en Dim Sum. Maar ook producten zoals ijs en garnalen kun je vanaf nu eenvoudig bij ons bestellen.

Welke diepvries producten hebben wij?

In ons assortiment zul je onder Aziatische groenten zoals Edamame bonen, Petehbonen, Limoenbladeren en Casave vinden. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment aan snacks en kleine hapjes zoals de heerlijkste Dim Sum, loempia's, broodjes Bapao en garnalen. Ook voor je bevroren loempia- en wontonvellen ben je bij Asian Food Lovers aan het juiste adres. Of ben je soms op zoek naar Aziatische ijsjes of andere bevroren desserts? Ook die vind je bij Asian Food Lovers!

Hoe werkt het met diepvries?

Natuurlijk is het verzenden van diepvriesproducten net even ietsje lastiger dan het versturen van gewone droge kruidenierswaren. Wij verzenden onze diepvriesproducten in een stevige diepvrieszak en maken voor de koeling gebruik van goed verpakte schijven droogijs waardoor we kunnen garanderen dat de producten nog stevig bevroren bij je aankomen. Droogijs is een ijssoort die zeer koud is en een temperatuur van circa -80 graden Celsius heeft. Droogijs is daarom niet geschikt om met blote handen aan te raken, maar gelukkig zijn ze goed verpakt in een plastic omhulsel. Toch willen we benadrukken dat droogijs geen speelgoed is en absoluut met enige zorg moet worden behandeld. Normaal gesproken zal het droogijs al grotendeels verdampt zijn bij aankomst, mocht er toch nog een restant aanwezig zijn in de diepvrieszak, adviseren wij om deze gewoon in de grote diepvrieszak te laten zitten en verder te laten verdampen in een goed geventileerde ruimte. Je kunt overigens gewoon droge producten mee bestellen, dat zal dan samen (in aparte doosjes) geleverd worden.

Is de levertijd met diepvriesproducten anders?

Nee, wij kunnen nu ook diepvriesproducten dagelijks versturen. Dus voor 13.00 uur besteld op een werkdag, is levering de eerstvolgende werkdag. Je bestelling wordt dus gewoon in één keer afgeleverd, samen met eventuele droge producten die je ook besteld hebt. Let er wel op dat je het bij het kiezen van een afleveradres rekening mee houdt dat je ook aanwezig bent op het tijdstip van afleveren. De producten blijven, onder normale omstandigheden, circa 36-48 uur bevroren.

Menu