Catégorie

Autre Thé

Vous recherchez un thé différent ou spécial. Vous pouvez le trouver ici. Un thé avec un goût distinct, ou moins de caféine, ou simplement des feuilles en vrac pour faire votre propre thé.
Valider tout autre thé

Tout Autre Thé

6 produits trouvés dans Autre Thé
€3 59
€2 89
€2 89
€5 39
€5 39
€2 89

Wat is witte thee?

Witte thee is een theesoort die wordt getrokken van de eerste jonge knoppen van de theeplant. Deze knoppen worden binnen de eerste 48 uur geplukt en worden daarna in zonlicht gedroogd. De theesoort is tijdens de Song-Dynastie in China populair geworden. Sinds enkele jaren is de witte thee ook in Nederland beschikbaar.

De smaak van witte thee

Witte thee heeft een subtiele smaak waarin zoete en bloemige tonen zijn te onderscheiden. In vergelijking met gewone thee bevat witte thee meer L-theanine, een aminozuur dat tot stressvermindering kan leiden. Daarnaast bevat het ook antioxidanten zoals catechinen en vitamine C. Het aftreksel van de knoppen is lichtgeel en wordt donkerder naarmate de witte thee langer staat.

Witte thee bestellen bij Asian Food Lovers

Voor witte thee ben je bij Asian Food Lovers aan het juiste adres! Als je vandaag nog voor 13.00 uur witte thee besteld wordt deze de eerstvolgende werkdag nog geleverd! Wanneer je bestelling meer waard is dan €35,00, wordt je bestelling ook nog eens gratis verzonden!

Ben je van plan een uitgebreid Aziatische diner te bereiden? Dan hebben wij wellicht nog meer producten die je nodig zult hebben. Bekijk dan ook eens bijvoorbeeld onze andere thee en Aziatische drankjes.

Heb je vragen of opmerkingen over de producten? Dan helpen we je graag verder. We delen graag informatie en mooie gerechten met je, dus neem eens contact met Asian Food Lovers, je online toko, en dan helpen wij je verder op weg in de wereld van Aziatische producten.