Catégorie

Huile de Palme

Vous cherchez de l'huile de palme ? L'huile de palme est utilisée dans la transformation d'aliments tels que le chocolat et le beurre. L'huile de palme est l'une des matières grasses les plus utilisées dans le monde.
Valider tout huile de palme

Tout Huile de Palme

1 produits trouvés dans Huile de Palme
€3 75

Wat is palmolie?

Palmolie is een plantaardige olie die uit de vruchten van de oliepalm wordt gewonnen. Een andere soort die palmolie levert is de Coyolpalm. Palmolie bevat een hoog percentage verzadigde vetten en antioxidanten. Palmolie heeft net als kokosolie een half-vaste structuur op kamertemperatuur. Het smeltpunt van palmolie ligt wel aanzienlijk hoger dan kokosolie, namelijk op 35 graden. Palmolie is een van de goedkoopste en populairste oliën ter wereld.

Waarvoor gebruik je palmolie?

Palmolie wordt veelal gebruikt als frituurolie. Daarnaast wordt palmolie ook gebruikt bij de productie van koekjes, chips, kruidenmengsels, sauzen en margarine. Verder wordt het ook als grondstof gebruikt voor de zeepvervanger natriumlaurylsulfaat welke in cosmetica en schoonmaakmiddelen wordt gebruikt.

is palmolie gezond?

Palmolie kan verschillende gunstige effecten hebben op de gezondheid. Hieronder valt de bescherming van de hersenfunctie, verlaging van risicofactoren voor hartziektes en verbetering van de vitamine A-status. Palmolie is een bron van tocotriënolen, een vorm van vitamine E met een krachtige antioxidantwerking. Deze stoffen kunnen de hersengezondheid bevorderen. Daarnaast kan palmolie  zorgen voor de verbetering van de vitamine A-status. Het eten van rode palmolie verhoogt de bloedwaardes van vitamine A. Daarom is het een goed product voor mensen die gebrek hebben aan vitamine A of mensen die daar risico op lopen.

Palmolie bestellen bij Asian Food Lovers

Voor palmolie ben je bij Asian Food Lovers, dé online toko aan het juiste adres! Als je vandaag nog voor 13.00 uur palmolie besteld wordt deze de eerstvolgende werkdag nog geleverd! Wanneer je bestelling meer waard is dan €35,00, wordt je bestelling ook nog eens gratis verzonden!

Ben je van plan een uitgebreid Aziatische  diner te bereiden? Dan hebben wij wellicht nog meer producten die je nodig zult hebben. Bekijk dan ook eens bijvoorbeeld ons assortiment Pasta’s en kruidenmixen of Rijstproducten!