Catégorie

Huile de Sesame

Vous cherchez de l'huile de sésame ? L'huile de sésame est largement utilisée dans la cuisine asiatique pour donner du goût aux assaisonnements de salades ou aux plats. L'huile de sésame ne doit pas être chauffée ou frite.
Valider tout huile de sesame

Tout Huile de Sesame

17 produits trouvés dans Huile de Sesame
€13 65
€12 50
€50 19
€24 09
€2 85
€14 05
€59 35
€7 85
€4 79
€15 09
€12 59

Sesamolie

Gebruik de smaakvolle sesamolie om een gerecht smaak te geven door het als laatste ingrediënt toe te voegen. Je kunt sesamolie beter niet gebruiken om te wokken of frituren, omdat sesamolie vrij snel verbrandt. Maar je kunt het wel gebruiken in bijvoorbeeld lekkere dressings! Door de kruidige en licht notige smaak geef je je gerecht echt een oppepper. Sesamolie is vooral te gebruiken voor koude gerechten. Smakelijk!

Sesamolie: niet alleen lekker maar ook gezond!

Wist je dat sesamolie ontzettend gezond is? Sesamolie bevat basis omega 6, een belangrijke voedingsstof. Hieronder lees je waar sesamolie zoal goed voor is. Sla dus snel wat sesamolie in en profiteer van al deze voordelen:

    • Sesamolie is goed voor de spijsvertering en het hart. Basis omega 6 ondersteunt het hart en het bloedvatensysteem. Daarnaast helpt het de lever bij het uitvoeren van zijn functie. Natuurgeneeskundigen gebruiken sesamolie dan ook bij diabetes, trombose en een hoge bloeddruk.
    • Het laat de huid stralen! Behalve ermee koken kun je sesamolie ook direct op de huid aanbrengen. Het trekt snel in en beschermt je tegen invloeden van buitenaf. Door sommige vrouwen wordt het zelfs gebruikt om huidveroudering tegen te gaan. Sesamolie heeft een natuurlijke beschermingsfactor van 3 tot 4.
    • Tevens wordt sesamolie soms gebruikt als aanvullig op een ontgiftingskuur. De ontgiftende eigenschappen van de olie ondersteunen meerdere factoren in de stofwisseling. Sesamolie verhoogt ook nog eens je weerstand.

Online sesamolie bestellen

Jouw Aziatische lekkernijen en ingrediënten bestel je natuurlijk bij AsianFoodLovers.nl, je online toko! Altijd zeer scherp geprijsd, échte authentieke producten en super snelle levering. Bestel je voor 13.00 uur, dan wordt jouw bestelling diezelfde dag nog verzonden. Ook profiteer je van gratis verzending boven de €35,-.

Tip: kijk ook eens bij het assortiment Aziatisch kookgerei! Hier vind je een prachtig aanbod traditionele Aziatische kookbenodigdheden om te meest heerlijke Aziatische recepten mee te bereiden.