Catégorie

Haricots

Les haricots et les légumineuses sont une excellente source de protéines naturelles.
Valider tout haricots

Tout Haricots

15 produits trouvés dans Haricots
€4 05
€2 15
€3 09
€1 99
€2 50
€3 35
€3 95
€1 55
€1 55
€1 65
€1 65
€4 35
€3 05
€5 59
€2 50

Bonen

Diverse bonen bij Asian Food Lovers!

Asian Food Lovers heeft een uitgebreid assortiment bonen. Dit assortiment bestaat uit mungbonen, rode bonen, zwarte bonen, kidneybonen, uridbonen, rosecoco bonen, boterbonen, sojabonen, witte bonen, adzuki bonen en tuinbonen. Wat voor gerecht je ook wilt maken, Asian Food Lovers heeft de juiste bonen voor je in huis!

Bonen, de bekende peulvrucht

Bonen horen tot de peulvruchtenfamilie en zijn natuurproducten. De gedroogde bonen kunnen het beste koel, droog en op een donkere plek bewaard worden. Wanneer de bonen op een lichte, warme en vochtige plek bewaard worden kunnen deze gaan kiemen of schimmelen.

Het koken van bonen

Het koken van gedroogde peulvruchten lijkt lastig maar is eigenlijk zeer gemakkelijk. Spoel de bonen eerst af in een vergiet en laat ze daarna even weken in koud of warm water. Hoelang je de bonen moet weken is afhankelijk van het seizoen en de tijd dat de bonen hebben gelegen. Kook de bonen daarna zonder weekvocht, proef of ze beetgaar zijn en klaar ben je!

Bonen bestellen bij Asian Food Lovers

Voor bonen ben je bij Asian Food Lovers aan het juiste adres! Als je vandaag nog voor 13.00 uur bonen besteld wordt deze de eerstvolgende werkdag nog geleverd! Wanneer je bestelling meer waard is dan €35,00, wordt je bestelling ook nog eens gratis verzonden!

Ben je van plan een uitgebreid Aziatische diner te bereiden? Dan hebben wij wellicht nog meer producten die je nodig zult hebben. Bekijk dan ook eens bijvoorbeeld ons assortiment Kokosproducten of Drankjes!

Heb je vragen of opmerkingen over de producten? Dan helpen we je graag verder. We delen graag informatie en mooie gerechten met je, dus neem eens contact met Asian Food Lovers en dan helpen wij je verder op weg in de wereld van Aziatische producten.