Catégorie

Ail

L'ail n'est pas nécessairement asiatique, bien sûr, mais il ne pouvait pas manquer dans notre boutique. De la poudre d'ail à la purée d'ail, si vous cherchez un assaisonnement vraiment polyvalent, vous êtes au bon endroit !
Valider tout ail

Tout Ail

4 produits trouvés dans Ail
€10 95
-20%
€1 52€ 1,89
€2 99
€3 25

Knoflook bij Asian Food Lovers

Opzoek naar Knoflook? Neem kan een kijken in het uitgebreide knoflook assortiment van de online toko Asian Food Lovers! Dit assortiment bestaat namelijk uit de lekkerste Aziatische knoflook producten zoals: knoflookpoeder, knoflookpuree, knoflookvlokken en fijngehakte poeder. Knoflook is een plant de lookfamilie en is een bolgewas. Het staat bekend om zijn doordringende smaak en geur. In de Aziatische keuken wordt knoflook veel gebruikt om gerechten een extra smaak te geven.

Gezondheidsvoordelen van knoflook

Knoflook wordt al eeuwen gegeten, maar naast het eten van knoflook werd de plant ook gezien als een heilig middel tegen verschillende kwalen, wonden, infecties en tumoren. Aan het eten van knoflook zitten allerlei verschillende voordelen. Zo versterkt het je immuunsysteem, bestrijdt het luchtweginfecties, verlaagd het de kans op hartziekte, vermindert het stresshormonen én werkt het tegen een hoge cholesterol.

Hoe bestrijd je een knoflook adem?

Het eten van knoflook vinden we bijna allemaal heerlijk, maar we kennen allemaal het grote nadeel van knoflook eten: de adem- en lichaamsgeur die we er daarna van krijgen. Deze nadelige bijwerken komen door de zwavelverbindingen. Een deel van de zwavelverbindingen verteren niet met de ingewanden maar worden opgenomen in het bloed. Hierdoor word de knoflook door heel het lichaam verplaats en ruikt niet alleen je mond maar ook de poriën in de huid naar knoflook. Gelukkig zijn er een aantal ingrediënten zoals appel, peterselie en munt die helpen om de knoflook geur tegen te gaan.

Naast knoflook zijn er bij Asian Food Lovers nog veel meer Aziatische ingrediënten verkrijgbaar. Asian Food Lovers is een online toko waar je meer dan 2500 Aziatische producten kunt bestellen. Bij AFL proberen we altijd een zo compleet en ruim mogelijk assortiment aan te bieden van de beste kwaliteit. De producten worden rechtstreeks vanuit Azië geïmporteerd.

Hebt u vragen of wilt u graag advies? Bel ons dan vrijblijvend op 045-5338233. Bekijk ook eens onze instant noodles!