Category

Cuiseurs de Riz

Plus jamais de riz brûlé, trop sec ou détrempé ? Avec un cuiseur à riz, vous pouvez mettre sur la table un délicieux riz moelleux à chaque fois, sans aucun effort. Il suffit d'ajouter du riz et de l'eau et de laisser la machine faire son travail.
Check all cuiseurs de riz

Tout Cuiseurs de Riz

12 produits trouvés dans Cuiseurs de Riz

Bestel een Rijstkoker online bij Asian Food Lovers

Ben jij fan van Aziatisch eten bereiden? Dan kan een Rijstkoker niet ontbreken in jouw keukenkastje! Vanaf €19,95 vind je bij jouw online toko Asian Food Lovers al de beste elektrische rijstkokers om jouw rijst gerechten mee te bereiden. Een rijstkoker in de ideale uitkomst, de rijst hoeft niet meer in de gaten gehouden te worden en kan ook nooit meer aanbranden. Nog wat voordelen van een rijstkoker zijn dat het de smaak van de rijst en de voedingswaarde uitstekend behoudt.

Wat is een rijstkoker?

Een rijstkoker bestaat uit verschillende onderdelen. Zo is een rijstkoker voorzien van een verwijderbare bak waar het water en de rijst in worden gezet, verwarmingselement en thermostaat. Wat vele misschien niet weten is dat je met een rijstkoker veel meer kan bereiden dan alleen rijst. Zo kun je er ook pasta, noedels, stoommaaltijden, soepen en verschillende soorten vlees en vis mee bereiden. Super handig dus!

Verschillende maten rijstkokers

Bij Asian Food Lovers zijn er rijstkokers verkrijgbaar in verschillende maten:

  • 0,6 Liter
  • 1,0 Liter
  • 1,2 Liter
  • 1,5 Liter
  • 1,8 Liter
  • 2,2 Liter

Kies gemakkelijk een rijstkoker die perfect aansluit bij de hoeveelheden die je nodig hebt.

Rijstkokers én meer kookgerei!

Naast rijstkokers hebben wij nog meer handige kookgerei om het koken van Aziatische gerechten makkelijker te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bapaostomer, deze handige stomer is onmisbaar wanneer er bapao gemaakt wordt, Woks voor het wokken van de lekkerste gerechten en bamboestomers, voor het traditioneel stomen van bamboe.

Authentieke Aziatische ingrediënten bestel je bij Asian Food Lovers. Bestellen bij Asian Food Lovers heeft namelijk vele voordelen. Zo wordt je bestelling gratis verzonden wanneer deze boven de €35,- is, kan je veilig maar ook achteraf betalen en versturen wij jouw bestelling nog dezelfde dag op wanneer deze voor 13:00 geplaatst is.

Heb je vragen of wil je graag meer informatie over de rijstkoker? Bel ons dan vrijblijvend op 045-5338233!