Catégorie

Vermicelles

Les vermicelles sont des brins de nouilles fins et souvent transparents qui sont délicieux dans les soupes ou les plats de nouilles asiatiques. Dans cette catégorie, vous trouverez différentes variétés de mihuna, de seoen et de vermicelles de riz.
Valider tout vermicelles

Sous-catégories

Tout Vermicelles

13 produits trouvés dans Vermicelles
€7 05
€2 09
€1 05
€3 79
€4 15
€21 95
€2 69
€1 95
€10 05
€2 09
€3 79
€7 45

Wat is vermicelli?

Rijstvermicelli is een hoofdingrediënt door heel Zuidoost-Azië. In elk land zijn er wel verschillende varianten vermicelli te vinden. Deze vermicelli wordt gemaakt door rijst in water te weken, tot een pasta te vermalen en daarna wordt het meeste zetmeel eruit gekookt. Het deeg wordt vervolgens in de vermicelli getrokken, die vervolgens vers gebruikt kunnen worden. Door middel van hete lucht gedroogd kunnen worden of in olie gebakken worden.

In welke gerechten gebruik je vermicelli?

De vermicelli kan veelzijdig gebruikt worden. De smaak van vermicelli is erg neutraal, waardoor je zelf veel smaak aan het gerecht kan geven door te variëren met verschillende ingrediënten. Het is een uitstekende basis voor verschillende roerbakgerechten en salades waarmee je het gerecht een Aziatisch tintje geeft.

Vermicelli koken

De gedroogde vermicelli dien je eerst kort in water te koken tot deze zacht zijn. Dit duurt ongeveer 3 tot 5 minuten, dit is afhankelijk van het type en de dikte van de vermicelli. Als de vermicelli gekookt is moet je deze afspoelen met koud water en wegzetten tot je het nodig hebt.

Vermicelli bestellen bij Asian Food Lovers

Voor vermicelli ben je bij Asian Food Lovers aan het juiste adres! Als je vandaag nog voor 13.00 uur vermicelli besteld wordt deze de eerstvolgende werkdag nog geleverd! Wanneer je bestelling meer waard is dan €35,00, wordt je bestelling ook nog eens gratis verzonden!

Ben je van plan een uitgebreid Aziatische diner te bereiden? Dan hebben wij wellicht nog meer producten die je nodig zult hebben. Bekijk dan ook eens bijvoorbeeld ons assortiment noedels en andere Aziatische producten.

Heb je vragen of opmerkingen over de producten? Dan helpen we je graag verder. We delen graag informatie en mooie gerechten met je, dus neem eens contact met Asian Food Lovers, je online toko, en dan helpen wij je verder op weg in de wereld van Aziatische producten.