Catégorie

Viande

Dans cette catégorie, vous trouverez nos produits carnés (congelés). Du canard laqué aux délicieux rouleaux de bœuf utilisés pour le hotpot. Vous le trouverez dans cette catégorie.

Valider tout viande

Sous-catégories

Tout Viande

3 produits trouvés dans Viande
€4 49
€8 29
€6 85

Vlees bij Asian Food Lovers!

Bij Asian Food Lovers kan je terecht voor ingeblikt vlees. Ons assortiment bestaat uit corned beef, knakworsten, leverworst en lunchworst. Deze producten zijn uitstekend te gebruiken als broodbeleg of als snack tussendoor. Wil je ze gebruiken voor een Aziatisch gerecht? Ook dat is mogelijk! De vleesconserven zijn voorzien van een lange houdbaarheidsdatum doordat ze luchtdicht verpakt zijn.

Snel en gemakkelijk, vlees uit blik

Tegenwoordig wordt er steeds meer vlees in blik verkocht. Men koopt het niet meer alleen om mee te nemen op vakantie, maar gebruiken het ook steeds vaker gewoon thuis. Vlees uit blik biedt in het bijzonder snelheid en gebruiksgemak. Even wat rijst koken en een blikje nasi of bami vlees toevoegen. Zo serveer je snel en gemakkelijk een Chinese maaltijd op tafel.

Het vlees is vooraf al lekker gekruid of gemarineerd, dus ook daar hoef je je geen zorgen over te maken. Zet zelf makkelijk een compleet gerecht op tafel door middel van het vlees van Asian Food Lovers!

Vlees bestellen bij Asian Food Lovers

Voor vlees ben je bij Asian Food Lovers aan het juiste adres! Als je vandaag nog voor 13.00 uur vlees besteld wordt deze de eerstvolgende werkdag nog geleverd! Wanneer je bestelling meer waard is dan €35,00, wordt je bestelling ook nog eens gratis verzonden!

Ben je van plan een uitgebreid Aziatische diner te bereiden? Dan hebben wij wellicht nog meer producten die je nodig zult hebben. Bekijk dan ook eens bijvoorbeeld de soja producten en andere Aziatische producten.

Heb je vragen of opmerkingen over de producten? Dan helpen we je graag verder. We delen graag informatie en mooie gerechten met je, dus neem eens contact met Asian Food Lovers, je online toko, en dan helpen wij je verder op weg in de wereld van Aziatische producten.