Catégorie

Huile Noix de Coco

Vous cherchez de l'huile de noix de coco ? L'huile de coco est principalement utilisée pour de délicieuses pâtisseries, en remplacement du beurre. L'huile de coco résiste également bien à la chaleur, ce qui la rend parfaite pour les sautés.
Valider tout huile noix de coco

Tout Huile Noix de Coco

5 produits trouvés dans Huile Noix de Coco
€5 65
€6 25
€2 95
€5 35
€13 49

Kokosolie

Kokosolie is een tropische olie die wordt verkregen uit de, zoals de naam al zegt, kokosnoot. Het product wordt gemaakt uit het binnenste gedeelte van de kokosnoot, het witte vruchtvlees. Deze olie kan voor veel verschillende dingen worden gebruikt. In de Aziatische omgeving wordt kokosolie vooral gebruikt om te braden, maar het is voor veel meer te gebruiken. U kunt namelijk ook wokken en bakken met kokosolie en daarnaast is het ook nog eens heerlijk in een salade. Bij asianfoodlovers kunt u kokosolie van diverse verschillende merken vinden, zoals KTC kokosolie, Chaokoh en Big Elephant.

Verschillende Kokosproducten

Naast kokosolie vind u bij Asian Food Lovers nog veel meer verschillende kokosproducten. Het bekendste product van kokosnoten is toch wel kokoswater. Jonge kokosnoten bevatten nog veel water en is daardoor ideaal als drankje. Wanneer u ooit op een strand uit een kokosnoot heeft gedronken, is dat kokoswater geweest. Naast kokoswater is er ook kokosmelk. Veel mensen verwarren nog vaak kokoswater voor kokosmelk, maar dit klopt dus niet. Het vocht uit een kokosnoot is niet de melk. Kokosmelk wordt gemaakt door het witte kiemwit, ook wel kokosvlees, uit te persen en te vermengen met water. Naast deze drinkbare kokosproducten is er ook kokoscrème te vinden in ons assortiment. Dit is in principe kokosmelk, alleen heeft het een hogere vetpercentage. Hierdoor is dit een stuk dikker dan vloeibare kokosmelk. Als laatst is er ook nog azijn te vinden die gemaakt is van kokosproducten.

Over Asian Food Lovers

Op asianfoodlovers.nl vind u naast kokosolie een ruim assortiment Aziatische producten. Wij hebben een passie voor Aziatisch eten en dat is terug te zien in ons ruime assortiment. Kokosolie speelt een belangrijke rol in deze heerlijke keuken. Bent u op zoek naar de lekkerste Aziatische producten, neem dan snel een kijkje op onze website. Wanneer u voor 13:00 uur besteld heeft u uw producten de volgende dag al in huis!