Catégorie

Lait de Coco Instantane

Le lait de coco instantané est fabriqué à partir de poudre de noix de coco râpée. En ajoutant de l'eau, vous obtenez du lait de coco de manière rapide. C'est une alternative pratique et rapide au lait de coco frais ou en conserve. Le lait de coco instantané en poudre a une longue durée de conservation et est pratique à transporter car il prend moins de place.
Valider tout lait de coco instantane

Tout Lait de Coco Instantane

5 produits trouvés dans Lait de Coco Instantane
€1 79
€6 55
€17 65

Kokosmelk

Bij kokosmelk wordt er al snel gedacht aan de vloeistof dat zich in een kokosnoot bevindt, maar dat is juist kokoswater. Kokosmelk wordt geproduceerd door het kneden van geraspte kokos met water, dit mengsel wordt dan uitgeknepen waardoor er een melkachtige vloeistof ook wel kokosmelk genoemd ontstaat. Het smakelijke alternatief voor koemelk is de laatste tijd erg populair geworden. Daarnaast brengt het ook nog eens een aantal gezondheidsvoordelen met zich mee!

De gezonde eigenschappen van kokosmelk

Kokosmelk biedt verschillende gezondheidsvoordelen voor je lichaam. Het bevat vitamine C, E en B en kunnen helpen je immuunsysteem te stimuleren. Verder is kokosmelk rijk aan magnesium, kalium, fosfor en ijzer. Deze mineralen leveren verschillende positieve bijdragen aan je lichaam. Zo is magnesium goed voor het reguleren van het hartritme en de ondersteuning van de zenuwcellen. Kalium zorgt voor het behouden van de weefsels van hart, nieren, hersenen en de spieren. Fosfor houdt tanden en botten sterk en ijzer zorgt voor rode bloedcellen.

Kokosmelk zit verder ook vol antioxidanten die je helpen herstellen van eerdere schade aan je lichaam en kunnen het verouderingsproces vertragen. Snacks en dranken die rijk zijn aan antioxidanten kunnen je immuniteit stimuleren en zorgen voor het herstel van de beschadigde cellen je lichaam.

Voeg kokosmelk toe in je dagelijkse leven!

Kokosmelk is dus harstikke voedzaam, maar hoe kun je dit nou tot je nemen? Gebruik het als vervanging voor koemelk in bijvoorbeeld smoothies of eiwitshakes. Maar je kunt het ook bij je havermout of ontbijtgranen gebruiken. Natuurlijk kun je er ook mee koken, kokosmelk is een uitstekend ingrediënt voor bijvoorbeeld curry’s. De melk bevat vetten die bij een lage temperatuur kunnen gaan stollen waardoor de kokosmelk had wordt. Om het weer te kunnen gebruiken dien je het eerst al roerend te verwarmen.

Wees goed voor jezelf en bestel vandaag nog kokosmelk bij asianfoodlovers.nl! Wil je helemaal op de gezonde toer? Bekijk dan hier ons assortiment Kokoswater of Kokosolie