Catégorie

Tteokbokki

Le tteokbokki est un plat coréen populaire composé de gâteaux de riz (tteok) et (généralement) de la sauce coréenne épicée Gochujang. Les galettes de riz sont des bâtonnets solides, de forme similaire aux pâtes italiennes Penne, fabriqués à partir de farine de riz. Dans notre gamme, vous trouverez un certain nombre de variétés, aussi bien des produits prêts à l'emploi que des ingrédients individuels pour les réaliser vous-même.
Valider tout tteokbokki

Tout Tteokbokki

6 produits trouvés dans Tteokbokki

Tteokbokki

Tteokbokki is een van de populairste Koreaanse producten van dit moment! Het is een gerechtje gemaakt van Koreaanse rijstcakes, een soort pasta gemaakt van rijst. Bij Tteokbokki, ook wel vaker Topokki genoemd, zijn deze rijstcakes overgoten met meestal een pittige of hartige bonensaus. Dus wees gewaarschuwd, Tteokbokki is vaak niet voor mensen die niet van pittig of kruidig eten houden. Tteokbokki is een Koreaans gerecht waarvan wij een heel lekker recept op de website hebben staan, maar op deze pagina vind je de ready-to-eat varianten.

Bereiding

De bereiding van deze Topokki gerechten is heel erg eenvoudig. Open de cup en voeg de kruidenmix toe aan de rijstcakes. Vul vervolgens de cup tot aan de aangegeven rand met water en meng het geheel nog even een beetje door elkaar. Zet je cup met Tteokbokki vervolgens in de magnetron voor circa 2-3 minuutjes en klaar is je heerlijke Koreaanse Topokki!

Herkomst

Bij Asian Food Lovers zijn we constant op zoek naar leuke nieuwe producten! De laatste trends uit de Aziatische keuken proberen we dan ook zo snel mogelijk in Europa te krijgen, zodat wij er hier ook van kunnen genieten. Een mooi voorbeeld zijn deze Koreaanse Tteokbokki. Een heerlijk kruidig tussendoortje of kleine maaltijd!