Catégorie

Sauce d'huître

La sauce aux huîtres, comme son nom l'indique, est fabriquée à partir d'extraits d'huîtres. La sauce a un goût presque sucré et constitue une base agréable pour les plats de viande et les légumes. Nous proposons des sauces aux huîtres de différentes marques et en différents formats, de sorte qu'il y en a toujours une qui deviendra votre préférée.
Valider tout sauce d'huître

Tout Sauce d'huître

16 produits trouvés dans Sauce d'huître
€2 89
€4 15
€4 35
€7 35
€5 15
€3 95
€2 15
€3 25
€4 75
€27 50
€2 75
€4 59
€2 89
€2 49
€2 95
€9 99

Wat is oestersaus?

Oestersaus heeft de oorsprong liggen in de Kantonese keuken. Toch is oestersaus ook al eeuwenlang niet weg te denken uit de Thaise keuken. Oestersaus is een bruine, dikkere saus die gemaakt wordt van oesterextract. Vervolgens wordt het zo lang gekookt waardoor er een dikke saus overblijft, wat ook wel oestersaus wordt genoemd. In de Oosterse keuken wordt deze saus veel gebruikt. Oestersaus heeft een zoetige smaak en wordt vaak gebruikt bij varkens- en rundvlees. Ook gecombineerd met groenten is het een heerlijke combinatie.

Waarvoor wordt oestersaus gebruikt?

Oestersaus wordt in de Aziatische keuken veelvoudig gebruikt. Oestersaus wordt gebruikt om vele gerechten op smaak te brengen. Het gebruiken van oestersaus in je gerechten voegt umami toe, het versterkt de smaak van veel ingrediënten en maakt sauzen dikker, donkerder en glanzender.

Oestersaus kan je gebruiken om vlees te marineren of voeg het toe als saus bij je favoriete wokgerecht. Daarnaast geeft oestersaus een oppepper aan Shiitake, Chinese broccoli, varkensvlees en rundvlees. Ben je dumplings of gyoza aan het maken? Dan kun je oestersaus ook gebruiken om deze op smaak te brengen.

Oestersaus bestellen bij Asian Food Lovers

Voor oestersaus ben je bij Asian Food Lovers aan het juiste adres! Als je vandaag nog voor 13.00 uur oestersaus besteld wordt deze de eerstvolgende werkdag nog geleverd! Wanneer je bestelling meer waard is dan €35,00, wordt je bestelling ook nog eens gratis verzonden!

Ben je van plan een uitgebreid Aziatische diner te bereiden? Dan hebben wij wellicht nog meer producten die je nodig zult hebben. Naast oestersaus vind je ook de heerlijkste sojasauzen in ons assortiment.

Heb je vragen of opmerkingen over de producten? Dan helpen we je graag verder. We delen graag informatie en mooie gerechten met je, dus neem eens contact met Asian Food Lovers, de online toko en dan helpen wij je verder op weg in de wereld van Aziatische producten.