Catégorie

Chips

Vous voulez des chips asiatiques ? Vous trouverez de nombreux types de chips différents dans notre assortiment. Du très chaud au très doux et du blé au maïs. Un type de chips différent pour chaque occasion sociale ! C'est ce que vous voulez !
Valider tout chips

Tout Chips

45 produits trouvés dans Chips
€2 55
€4 85
€4 99
€4 99
€4 85
€4 85
€4 85
€2 49
€2 49
€2 35
€1 75
€1 75
€2 09
DLUO -50%
€1 63€ 3,25
€3 79
€3 79
€0 99
€2 45
€2 45

Chips

De oorsprong van chips

Chips zijn in 1853 bedacht door de Amerikaanse kok George Crum wanneer er een klacht binnenkwam over dat de aardappelschijfjes te dik, klef en niet zout genoeg waren. De beledigde kok ging hiermee aan de slag en sneed de aardappels vervolgens flinterdun en deze werden daarna goed doorgebakken. Eenmaal opnieuw aan de klant geserveerd werden deze met veel smaak opgegeten.

Tegenwoordig worden chips op een temperatuur van 180 graden gepoft om daarna gefrituurd te worden in een mengsel van zonnebloemolie en azijn. De smaak van de chips wordt bepaald door het aardappelras, de bakolie, het bakproces en de ingrediënten die worden toegevoegd zoals zout.

Diverse soorten chips bij Asian Food Lovers

Bij Asian Food Lovers kun je terecht voor verschillende Aziatische snacks, waaronder ook chips. Wij hebben een ruim assortiment van bijzondere smaken zoals bananenchips, octopus chips, baconchips, kaaschips, gemixt fruit chips en tortillachips. Allemaal even bijzonder en heerlijk van smaak. Ben jij ook nieuwsgierig naar de chips van Asian Food Lovers? Bestel dan vandaag nog een zak chips om te proberen!

Koken met chips?

Het zal niet het eerste zijn waar je aan denkt als je een zak chips voor je ziet. Maar de mogelijkheden in de keuken zijn eindeloos! Je kunt chips gebruiken als een krokante topping voor bijna al je gerechten. Gebruik chips bijvoorbeeld als een krokante topping voor op je sushi of gebruik chips als ingrediënt voor aardappel tortilla’s. Wees creatief met de chips die je nog over hebt van dat ene verjaardagsfeestje!

Chips bestellen bij Asian Food Lovers

Voor chips kun je prima bij Asian Food Lovers terecht! Als je vandaag nog voor 13.00 uur je chips besteld wordt deze de eerstvolgende werkdag nog geleverd! Wanneer je bestelling meer waard is dan €35,00, wordt je bestelling ook nog eens gratis verzonden!

Nieuwsgierig naar andere aziatische snacks? Bekijk dan ook eens bijvoorbeeld ons assortiment snacks en kroepoek of drankjes!