Catégorie

Bouillon

Le bouillon est la base d'une délicieuse soupe faite maison. Vous pouvez bien sûr préparer la soupe tout seul "à partir de rien", ou vous faciliter la tâche avec ces bouillons asiatiques. Que vous recherchiez un bouillon de poulet ou plutôt un Shiitake. Vous les trouverez dans cette catégorie !

Valider tout bouillon

Tout Bouillon

16 produits trouvés dans Bouillon
€0 85
€0 85
€0 99
€0 89
€0 85
€4 49
-20%
€4 24€ 5,29
€5 59
€5 59
€5 59
€5 59

Bouillon

Bouillon is een mengsel van zout, gedroogde kruiden, smaakversterkers of gist en suikers dat met vet wordt gebonden. Dit mengsel is veelal verkrijgbaar in een geperste vorm als blokjes. Bouillonblokjes los je op in kokend water om bijvoorbeeld soep te maken, maar ook om bepaalde gerechten meer smaak te geven.

Waar kan ik bouillon voor gebruiken?

Hieronder lees je verschillende manieren om bouillon te gebruiken:

 • Stoofpotten
  Bij stoofpotten is het erg belangrijk om veel vocht te gebruiken, maar waarom zou je water gebruiken wanneer een bouillon meer smaakt toevoegt?
 • Koken van groenten
  Groente koken doe je het liefst in een klein laagje vocht, ook hiervoor kun je bouillon gebruiken om de groenten meer smaak te geven. En na het koken van de groenten kun je de bouillon gebruiken als basis voor soep of binden tot een lekkere saus!
 • Ragout
  Sommige mensen hebben geleerd ragout te maken met melk, maar wanneer je bouillon gebruikt zul je merken dat er veel meer smaak aanzit!
 • Puree
  Je kunt bouillon gebruiken om je aardappelpuree heerlijk smeuïg te maken, en daarnaast voegt het ook nog eens een heleboel smaak toe!
 • Als saus basis
  Natuurlijk kun je bouillon gebruiken als basis voor je sauzen, vervang het water of een deel van de melk in het recept door bouillon en voilà!
 • Risotto
  Gebruik verschillende soorten bouillon om te variëren in je risotto. Wat dacht je van een paddenstoelenrisotto gemaakt met een shitakebouillon?
 • Chinese fondue
  Traditioneel wordt er olie gebruikt om te fonduen, maar gebruik eens bouillon om je stukjes groente en vlees gaar te koken.

Soorten bouillon

Bij Asian Food Lovers vind je verschillende soorten bouillon. Wij hebben natuurlijk gewoon kip-, vlees- en visbouillon, maar verkopen ook bijvoorbeeld shitakebouillon, eendenbouillon en garnalenbouillon.

Bouillon bestellen bij Asian Food Lovers

Asian Food Lovers verkoopt verschillende soorten bouillon en deze zijn super makkelijk te bestellen. En wanneer je een bestelling doet voor 13.00 uur op een werkdag wordt je bestelling op de eerstvolgende werkdag al afgeleverd!

Op zoek naar iets anders? Bekijk dan ook eens ons assortiment rijstproducten.