Catégorie

Ingrédients du ramen

Le ramen est une véritable soupe de nouilles japonaise qui comporte plusieurs variantes. La base commence par un dashi, un bouillon de flocons de thon. Vous trouverez ici tout ce qu'il faut pour préparer les ramen les plus savoureux, du bouillon à la garniture.
Valider tout ingrédients du ramen

Tout Ingrédients du ramen

8 produits trouvés dans Ingrédients du ramen
€7 05
€3 25
€5 45
€14 99
€4 99
€26 75
€9 75
€4 39

Japanse Ramen Soep

Ramen, een van dé grootste trends die de afgelopen jaren is komen overwaaien. De heerlijke volle smaak van deze Japanse Noedelsoep is het ultieme comfortfood. Niet voor niets ontstaan er in Europa overal restaurants die volledig rondom het populaire gerecht draaien. De rijke bouillon, de zachte noodles en de heerlijke toppings. Daar kun je ons voor wakker maken hoor!

Hoe maak je zelf Ramen?

Zelf Ramen maken is nog niet zo gemakkelijk en kan zelfs een dusdanig tijdrovend klusje zijn dat je er meerdere dagen mee bezig bent. Je start met het maken van je bouillon ofwel Dashi. De basis daarvoor is Kombu en Katsuobushi (Bonito visvlokken). Vervolgens maak je de andere componenten zoals Tare (een soort geconcentreerde sojasaus), gebraden buikspek en gemarineerde eieren. De noodles gaar je in de bouillon en deze top je vervolgens af met het gesneden buikspek en de gemarineerde sojaeieren. Doordat je zelf vrij bent om te variëren met de toppings, kun je met Ramen letterlijk elke kant op. Kies je favorieten en geniet!

Bestelling bij Asian Food Lovers

Wil je zelf aan de slag om eens een heerlijke Ramen maken? Veel van de ingrediënten vind je bij Asian Food Lovers en bestel je nu heel eenvoudig online! We helpen je graag op weg in de wereld van de Aziatische cuisine. Neem eens een kijkje op onze website en laat je verrassen door de mogelijkheden.