Catégorie

Pois

Les pois et autres légumineuses sont une bonne source de protéines naturelles. Dans cette catégorie, vous trouverez différents types de pois pour réaliser les plats les plus délicieux.
Valider tout pois

Tout Pois

5 produits trouvés dans Pois
€1 35
€2 35
€2 15
€2 69
€2 05

Diverse erwten bij Asian Food Lovers!

Asian Food Lovers heeft een uitgebreid assortiment erwten. Wat voor gerecht je ook wilt maken, Asian Food Lovers heeft de juiste erwten voor je in huis!

Verschillende soorten erwten

Erwten horen tot de groep vlinderbloemige groenten. Er zijn verschillende soorten erwten verkrijgbaar.

 • Doperwten en groene erwten
  Doperwten en groene erwten zijn bolvormig. Verse doperwten worden geoogst wanneer ze nog onrijp zijn, hierdoor hebben ze een heerlijke zoete smaak. De suiker in de erwten zijn dan nog niet omgezet in zetmeel.
 • Sluimererwten
  Dit zijn jonge erwten die een zachtzoete smaak hebben. Het is een geliefde erwtensoort door hun smaak en de frisse groene kleur.
 • Suikererwten
  Suikererwten of sugar snaps zijn de meest zoete erwten. Je kan deze ook als gezonde snack zo uit de hand eten. Schil is lekker knapperig en vol van smaakt.
 • Spliterwten
  Spliterwten zijn afkomstig van de gedroogde landbouwerwt. Deze zijn verkrijgbaar in een gele en groene variant. Doordat de buitenste pel van de erwten wordt verwijderd vallen de twee helften uit elkaar.

Erwten bestellen bij Asian Food Lovers

Voor erwten ben je bij Asian Food Lovers aan het juiste adres! Als je vandaag nog voor 13.00 uur erwten besteld wordt deze de eerstvolgende werkdag nog geleverd! Wanneer je bestelling meer waard is dan €35,00, wordt je bestelling ook nog eens gratis verzonden!

Ben je van plan een uitgebreid Aziatische diner te bereiden? Dan hebben wij wellicht nog meer producten die je nodig zult hebben. Bekijk dan ook eens bijvoorbeeld ons assortiment peulvruchten of Meel en Graanproducten !

Heb je vragen of opmerkingen over de producten? Dan helpen we je graag verder. We delen graag informatie en mooie gerechten met je, dus neem eens contact met Asian Food Lovers, je online toko. en dan helpen wij je verder op weg in de wereld van Aziatische producten.